Gina Buliga

Decembrie este o luna a familiei si a cadourilor, dar este si perioada perfecta in care refugiul unui concediu este gura de aer proaspat de care aveti nevoie. Ramane doar sa alegeti destinatia: in Romania sau in afara granitelor, pe partie sau pe plaja. Pe langa bagajele necesare, nu uitati sa va incarcati telefonul UTOK pentru sutele de poze pe care le veti face.

Gina Buliga a luat calea Marocului pentru a va arata ce va asteapta, daca decideti sa schimbati peisajul iernii cu unul mult mai colorat. UTOK 470 Q a insotit-o in calatoria ei si, impreuna, au dezvaluit cum arata tara din nord-vestul Africii.

“Calatoria in Maroc a fost una minunata - cu soare, cu ploaie, cu nori spectaculosi, cu de toate. Am plecat din Romania spre Maroc si prima oprire a fost in Chefchaouen, numit si “Orasul Albastru” - un orasel curat, cu oameni foarte credinciosi. O liniste minunata si acel albastru peste tot, care te face sa vezi totul foarte clar si pur. M-am indragostit si abia astept sa ma reintorc acolo, mai ales ca am intalnit oameni minunati si calzi”.

Chefchaouen

Camera de 8 megapixeli a smartphone-ului UTOK 470 Q a insotit-o peste tot pe Gina.

“Dupa trei zile de stat in Chefchaouen, am plecat in Fes, un alt oras foarte frumos, dar mult mai dark dupa ce ma minunasem de Orasul Albastru. Oamenii au fost la fel de primitori, insa ce m-a impresionat in aceste doua orase din calatoria mea este numarul foarte mare de copii. Si in Fes Medina, si in Chefchaouen copiii se plimbau fara frica pe toate stradutele care formeaza un intreg labirint.”

Fes Medina

Calatoria Ginei a fost o experienta de neuitat, iar UTOK 470 Q a fost acolo pentru a surprinde momentele spontane. “Este foarte ok sa ai un telefon cu o camera buna ca sa surprinzi un moment frumos atunci cand nu poti scoate repede un DSLR”.

Va surade ideea unui concediu in Maroc? Oricare ar fi destinatia pe care o alegeti in luna decembrie, UTOK 470 Q va capta si pastra amintirile de care sa va bucurati.

*Mai multe despre fotografiile Ginei Buliga pe Facebook.